Zeer ervaren tennistrainers

Jan Brand

Ik ben gek van tennis omdat het zo’n complete sport is. Tennis vereist een alertheid en tactisch denken zoals je ziet bij schaken en het omvat nog veel meer. Zo word je er enorm fit van en leert het je omgaan met tegenslagen. Eigenschappen die in het dagelijks leven ook nuttig zijn! Een sport met zoveel facetten vraagt van mij als trainer een enorme aandacht voor details. Het is mijn doel om de verschillende spel-eigenschappen te herkennen, aan te leren en te verbeteren.

 

 

Peter Pollé

Tennis is voor mij de meest uitdagende sport. Simpel om te zien, maar zeer complex om te leren. De combinatie van techniek, tactiek, conditie en mentaal maakt tennis tot een zeer gezonde verslaving als speler, maar ook als trainer. Er is een onuitputtelijke bron van oefenstof, waarbij het mentale aspect bij mij favoriet is. Beïnvloeding van de kracht van de psyche zorgt op elk niveau voor ongekende groei.

 

 

Jochem Doerrleben

Mijn passie voor tennis is ontstaan op tennispark ’t Melkhuisje in Hilversum. Het was de club waar mijn ouders tennisten, waar ik mijn eerste ballen sloeg en waar ik mijn ogen uitkeek tijdens het internationale toernooi dat er tot 1994 werd gehouden. Als tennistrainer besef ik dat het erg belangrijk is om je leerlingen te leren kennen. Door te weten wat iemand beweegt bouw je samen een band op die nodig is om de grenzen van je leerlingen te blijven verleggen.

 

 

Janneke van Kessel

Onze trainers hameren op de verbeterpunten, herhalen wat goed gaat en stellen  steeds nieuwe doelen. Het is voor een tennistrainer van groot belang om de drang te hebben iedere leerling, ongeacht leeftijd of niveau, te inspireren tot verbetering.

                       

Inloggen Privacyverklaring Gebruiksvoorwaarden Algemene Voorwaarden

Copyright Holland Tennis © All Rights Reserved.